Kjøp Varmepumpe

Vi selger varmepumper fra Daikin og Mitsubishi!

En varmepumpe er fin å ha både sommer og vinter, men hvilken varmepumpe passer hjemme hos deg?

Samtidig er det ikke bare å kjøpe varmepumpen, for den må monteres også. Vi er godkjente installatører av varmepumper, og har F-gassertifisering. Sertifikat for håndtering av fluorholdige klimagasser er man nødt til å ha når man installerer klimaanlegg.

Våre fagarbeidere er utdannet spesielt for montering av varmepumper, og har lang erfaring i varmepumpefaget. Vi monterer pumpen for deg og sørger for at den er optimalisert best mulig.

Reparasjon av varmepumpe

Varmepumper går heldigvis i stykker forholdsvis sjelden, men når dette skjer så trengs det fagfolk for å reparere. Hvis varmepumpen ikke kjøler, ikke varmer, ikke har noen strøm, om varmepumpen bråker, eller har en gasslekkasje, skal du ringe oss

Et klimaanlegg er ganske viktig i et hjem, og det vet vi godt. Vi har kunnskap og erfaring som gjør at du kan overlate reparasjonen av din varmepumpe til oss.

Våre dyktige reparatører og fagpersonell er kurset i og kjenner godt til de største leverandørene på markedet.

Service på varmepumpe

Service på varmepumpen gjør at pumpen forlenger sin levetid vesentlig. Her går vi over de bevegelige delene og sjekker dem for slitasje. Etter sercice vil varmepumpen din gi den samme effekten og strømbesparelsen som da den var ny. Den støyer mindre, og uønsket lukt fra innedelen forsvinner.

Vi utfører så klart også service på utedelen. Kontakt oss i dag for hjelp til varmepumpe!

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle