Tjenester

Våre tjenester

Om uhellet skulle være ute, kan du stole på at vi møter opp innen kort tid.
Rehabilitering av kjøkken

Har du et gammelt kjøkken som sårt trenger en oppgradering / rehabilitering? Det er viktig for huset / leiligheten at det ikke blir sprekker og lekkasjer i en gammel kjøkkeninnredning.

Varmeanlegg

Tenker du på og oppgradere varmeanlegget ditt? Vi kan tilby flotte løsninger med vannbåren varme som er både miljøvennlig, og som sparer deg for strømbruk.

Lekkasje i et rør
Avløp

Tette rør? Sprukket rør? Tett avløp? Kommer det kloakk opp av avløpet? Da må du kontakte oss snarest. Vi hjelper deg dersom uhellet er ute.

Ulike varmtvannsberedere
Varmtvannsbereder

Vi har mange forskjellige typer varmtvannsberedere. Husk at gamle beredere bruker mye unødvendig strøm. Vi kan oppgradere og bytte ut din gamle bereder med en ny.

Rørleggertjenester

Trenger du en rørlegger? Bruk oss i Ryens Rørservice for en god oppfølgning og alltid oppdrag utført til riktig pris og tid. Vi har stor erfaring innenfor alle typer VVS-tjenester. 

Baderom

Vi har lang erfaring med bygging og oppussing av bad og våtrom, og har lokale samarbeidspartnere som gjør at du slipper å forholde deg til mer enn én partner når du bygger ditt drømmebad!

Varmepumpe

Våre fagarbeidere er utdannet spesielt for montering av varmepumper, og har lang erfaring i varmepumpefaget. Vi monterer pumpen for deg og sørger for at den er optimalisert best mulig.

Rørleggerservice

Vi hjelper deg med alle typer rørleggerservice! Om uhellet skulle være ute, kan du stole på at vi møter opp innen kort tid og hjelper deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle