Varmepumpe luft/vann

Daikin Altherma

Ryens Rørservice installerer Daikin Altherma. En luft/vann-varmepumpe perfekt for deg som vil erstatte elkjelen med en mer energieffekt løsning!

Daikin Altherma 3 er alt du trenger i én pakke!

Daikin Altherma 3 har støtte for smarthusstyring, samt mulighet for app-styring og talestyring via Google Home og Amazon Alexa.

Gulvmodellen er det ideelle systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg og lavenergihus. Med innebygd varmtvannsbereder og styringspanel, er dettevirkelig en «Alt i ett-modell».

Med Daikin Altherma veggmodell får du et fleksibelt systemet for å levere oppvarming, varmtvann og kjøling for nybygg og lavenergihus. Modellen har ikke innebygd tank, men kan benyttes sammen med ekstern varmtvannsbereder.

Erstatt oljefyren med en Daikin Altherma H3

Daikin Altherma HT er en luft/vann varmepumpe som leverer varmtvann opptil 80°C
selv ved -20°C ute, uten bruk av elektrisk tilleggsvarme. Dette er en stillegående
varmepumpe tilpasset vann med lav hastighet og høy temperatur. Daikin Altherma høytemperatur er utviklet og testet for Norden, og produsert i Europa.

Mange boliger har oppvarming basert på en oljefyr. Å fyre med olje er både dyrt og lite miljøvennlig. I tillegg ble dette forbudt fra 1. januar 2020. Daikin har laget en
høytemperaturs varmepumpe som erstatning for et oljefyringsanlegg.

For å komme opp i samme vanntemperaturer som en oljefyr virker Daikin Altherma HT i to trinn og varmepumpen tilknyttes boligens eksisterende røropplegg. Daikin Altherma HT har selvfølgelig også oppvarming av tappevann.

Daikin Altherma GEO med aktiv kjølefunksjon!

Daikin Altherma GEO er utstyrt med en inverterkompressor, som trinnløst tilpasser
varmekapasiteten til boligens varierende varmebehov. Dette gir meget høy årsvarmefaktor, som resulterer i lave energikostnader for boligeier.

Med opptil 65°C utgående vanntemperatur er Daikin Altherma GEO tilpasset varme-
systemer med både gulvvarme og radiatorer samtidig som den produserer tappevann.

Daikin sin unike aktive kjølefunksjon gir nesten dobbelt så stor kjølekapasitet som passiv kjøling. Det gjør at grunnvarmepumpen kan opprettholde en behagelig
innetemperatur samtidig som den er energieffektiv.

Kontakt oss for spørsmål

Kontakt oss i Ryens Rørservice om det er noe du lurer på om Daikin Atherma-varmepumper, eller har spørsmål om varmepumper generelt.

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle