Om oss

– Din lokale rørlegger

Ryens Rørservice AS

Daglig leder Per Arne Ryen startet enkeltmannsforetaket Ryens Rørservice i 1990. I 2017 tok hans sønn Fredrick Ryen over en del av firmaet og Ryens Rørservice ble et AS og i dag har de 11 flinke rørleggere med mye erfaring.

Ryens Rørservice AS har lang erfaring fra bransjen og har jobbet med faget i flere år. Vi er stolte av å ha fornøyde kunder som føler seg trygge på jobben vi har gjort. Når arbeidet er utført skal vi være stolte av arbeidet som er utført. Som Bedrift har vi stort fokus på detaljene og arbeidet vi leverer skal være av høy kvalitet. Selv med stort fokus på detaljer skal vi være effektive og kostnadsbevisste. Vi jobber målrettet og skal ikke bruke mer tid enn det som er nødvendig.

Hos oss er kunden alltid i fokus. Vi har lang erfaring fra bransjen og vi kan opptre som din totalleverandør ved rehabiliteringsprosjektet. Etter flere år i bransjen har vi god kontakt med flere håndverkere og vi kan styre hele prosjekt med snekkere, malere, elektrikere og flisleggere. Dette gjør at vi tar oss av hele prosjektet og du behøver kun forholde deg til ett firma.

Vi leverer alt innen rørleggerarbeid. Vi leverer tjenester innen Varmeanlegg, sprinkler og Tette avløp. For oss er ingen oppdrag for store eller for små. Vi har hovedfokus på rehabilitering av bad, våtrom og kjøkken.

Hvordan jobber vi?

Når vi påtar oss et oppdrag skal du være trygg på at vi leverer produktet innen tidsrammen som er avtalt. Arbeidet skal være punktlig og ryddig, samt at arbeidet skal være tilpasset ditt behov. Vi er stolte av å kunne levere kvalitet i alle ledd. Dette skal du som kunde merke fra første gang du kontakter oss, til utført oppdrag. Vi ønsker at prosessen skal være enklest mulig for kunden. Vi ønsker å være en kontaktperson under hele prosessen. Det tilsier at kunden bare trenger å ha kontakt med oss, og vi tar oss av hele jobben. Vi skal fullføre komplette løsninger som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Vi har stort fokus på fornøyde kunder og gir oss ikke før kunden er fornøyd. Når du kontakter oss tilbyr vi gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr konkurransedyktige priser.

Våre leverandører

Klikk på logoen for å se hele utvalget

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle