Varmepumpe Luft/luft

Varmepumpe luft/luft

Ryens Rørservice installerer Daikin luft/luft-varmepumper. Disse er perfekte for deg som ønsker en mer energieffektiv måte å varme opp boligen på. Samtidig er de flotte å ha på varme sommerdager, når du trenger et mer avkjølt innemiljø.

Daikin gir deg alt du ser etter i en luft/luft-varmepumpe

Til forskjell fra luft/vann-varmepumper, trekker en luft/luft varmepumpe varmeenergi direkte fra uteluften. En slik varmepumpe varmer opp boligen din med lun og behagelig varme.

Pumpen er bygd opp av en utedel og en innedel, der utedelen henter energi fra uteluften, og hever temperaturen på denne gjennom en kompresjons- og ekspansjonsprosess.

Daikins moderne varmepumper leverer høy varmekapasitet inne også når det er veldig kaldt ute.

Varmepumpe testet helt ned til -25°C!

Daikin har mange forskjellige luft/luft-varmepumper å velge mellom. Felles for alle er at de er betraktelig testet for nordiske forhold. Faktisk er de grundig testet så langt ned som til -25°C. Dette gjør at du er sikret et produkt som virkelig tåler vårt til tider hardføre klima og miljø.

Utedelen er designet slik at den gir raskere avriming, og unngår oppbygging av is. Varmekabel er derfor ikke nødvendig.

Kontakt oss for spørsmål

Kontakt oss i Ryens Rørservice om det er noe du lurer på om luft/luft-varmepumper, eller har spørsmål om varmepumper generelt.

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle