Varmeanlegg

Varmeanlegg

I Norge er det kaldt halve året og det er derfor viktig å ha varmeanlegget i orden. Vi hjelper dere med å installere det nye varmeanlegget og reparasjon på eldre varmeanlegg. Vi kan tilby flotte løsninger med vannbåren varme som er både miljøvennlig, og som sparer deg for strømbruk. Vannet gjenbrukes, og du vil få en jevn strøm av varme over hele delen som bruker dette.

Rørlegger bransjen er i stadig endring og endringene skjer raskt. Vi passer på at vi alltid er oppdatert, og vi bruker mye tid på å utvikle vår kompetanse, og finne de beste løsningene for kunden. Ved å ha fokus på kompetanseutvikling har vi muligheten til å kunne tenke nytt, samt at vi får nye impulser. Vi følger med på trendene i bransjen og tar med oss denne kompetansen i møte kunden. Vi har stort fokus på kundeservice. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Vi lytter til kundens ønsker og behov og tilpasser prosjektet etter kunden. Sammen med kunden finner vi de beste løsningene. kontakt oss i dag for en uforpliktende og hyggelig prat.

Hva kan vi hjelpe deg med?

– Vi setter alltid kunden i fokus

Rehabilitering av våtrom og kjøkken

Vi hjelper dere med rehabilitering av våtrom og kjøkken. Har du et gammelt våtrom eller kjøkken som sårt trenger en oppgradering / rehabilitering? Det er viktig for huset / leiligheten at det ikke blir sprekker og lekkasjer i en gammel baderomsinnredning. Kanskje du også har lyst til å oppgradere badet? Vi fikser drømmebadet ditt.

Når vi påtar oss et oppdrag skal du være trygg på at vi leverer produktet innen tidsrammen som er avtalt. Arbeidet skal være punktlig og ryddig, samt at arbeidet skal være tilpasset ditt behov. Vi er stolte av å kunne levere kvalitet i alle ledd. Dette skal du som kunde merke fra første gang du kontakter oss, til utført oppdrag.

Ønsker du å se bilder av våre tidligere oppdrag? klikk er

Hva kan vi hjelpe deg med?

– Vi setter alltid kunden i fokus