Rehabilitering av kjøkken

På tide å oppgradere kjøkkenet?

Har du et gammelt kjøkken som sårt trenger en oppgradering / rehabilitering? Det er viktig for huset / leiligheten at det ikke blir sprekker og lekkasjer i en gammel kjøkkeninnredning.

Hos oss er kunden alltid i fokus. Vi har lang erfaring fra bransjen og vi kan opptre som din totalleverandør ved rehabiliteringsprosjektet. Etter flere år i bransjen har vi god kontakt med flere håndverkere og vi kan styre hele prosjekt med snekkere, malere, elektrikere og flisleggere. Dette gjør at vi tar oss av hele prosjektet og du behøver kun forholde deg til ett firma.

Når vi påtar oss et oppdrag skal du være trygg på at vi leverer produktet innen tidsrammen som er avtalt. Arbeidet skal være punktlig og ryddig, samt at arbeidet skal være tilpasset ditt behov. Vi er stolte av å kunne levere kvalitet i alle ledd. Dette skal du som kunde merke fra første gang du kontakter oss, til utført oppdrag.

Ønsker du å se bilder av våre tidligere oppdrag? Klikk her.

Våre leverandører

Klikk på logoen for å se hele utvalget

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle