Montere varmtvannsbereder

Kampanje på varmtvannsbereder!

Skal du først bytte ut den gamle varmtvannsberederen med en ny, bør du gå for en smart varmtvannsbereder som gir deg full kontroll på strømforbruket, samtidig som den hjelper deg å redusere strømregningen.

Du kan få inntil 5.000 kroner i støtte fra Enova når du installerer Høiax CONNECTED!

Den smarte varmtvannsberederen Høiax CONNECTED er tilkoblet en skyløsning og du kan enten styre den
via en egen app på mobilen din, eller via et brukervennlig display på varmtvannsberederen. I tillegg kan den pr. i dag kobles opp mot flere smarthusløsninger, slik at du kan kontrollere og optimalisere strømforbruket i hele boligen din.

I appen myUplink kan du for eksempel sette opp en tidsplan for når Høiax Connected skal varme opp vannet. Du har tilgang til morgendagens spotpris fra Nord Pool, slik at du enkelt kan styre unna de dyreste strømprisene og la berederen varme opp vannet kun når strømmen er på sitt billigste. Du kan også følge med på varmtvannsberederens strømforbruk i sanntid, fyllingsgraden og historikk i appen.

Kampanjepris ut september:
Kr. 14.000,- ink. mva.
Pris inkluderer montering av varmtvannsbereder. Vi tar gjerne med oss din gamle varmtvannsbereder tilbake for resirkulering.

La oss montere din varmtvannsbereder!

Ryens Rørservice har lang erfaring med å bytte ut og montere varmtvannsberedere.

En varmtvannsbereders levetid er vanskelig å anslå, men vi anbefaler å bytte når berederen har nådd 20 års alder. Dette anbefales fordi jo eldre en bereder er, jo sjanse er det for at noe kan gå galt med den.

Dette anbefales også av Forskningsinstituttet SINTEF Byggforsk. Du bør bytte varmtvannsbereder før den sørger for at du får større problemer enn at den bare slutter å virke.

Det lønner seg å sjekke tilstanden til berederen jevnlig. Spesielt om du oppdager at det drypper fra en sikkerhetsventil.

Kontakt oss om du har mistanke om at det er en feil på varmtvannsberederen din, eller om du skal bytte til en ny.

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus