Baderom

Vi bygger eller pusser opp ditt baderom i Sarpsborg!

Når du først skal investere i drømmebadet er det viktig at resultatet blir helt perfekt. Tross alt er baderommet et av boligens dyreste rom å investere i. Det skal i tillegg fungere døgnet rundt i mange år framover.

Når du bruker oss i Ryens Rørservice for å bygge eller oppgradere ditt bad eller våtrom i Sarpsborg, er du sikret lokal fagutdannet og profesjonell kunnskap for å gjøre din baderomsdrøm til virkelighet! 

Vi har lang erfaring med bygging og oppussing av bad og våtrom, og har lokale samarbeidspartnere som gjør at du slipper å forholde deg til mer enn én partner når du bygger ditt drømmebad!

Bad og våtrom bør bygges av fagfolk

Bad og våtrom er i tillegg de rommene i huset som du helst rådes å bruke fagutdannet hjelp for å bygge. Her er det store muligheter for at vannskader kan oppstå om noe går galt.

Spesielt er det viktig å få alt riktig med tanke på krav fra forsikringsselskaper, og ikke minst for egen helses skyld. Sopp og mugg kan gå ut over helsa like mye som lommeboka, om det oppstår lekkasjer og vannskader.

Skal du pusse opp badet eller bygge nytt baderom i Sarpsborg? Kontakt oss i Ryens Rørservice, så kommer vi på befaring hos deg, gir deg gode råd, bra tips og hjelper deg med å bygge det badet du alltid har ønsket deg!

Hva kan vi hjelpe deg med?

- Vi setter alltid kunden i fokus

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle