Avløp

Avløp

Tette rør? Sprukket rør? Tett avløp? Kommer det kloakk opp av avløpet? Da må du kontakte oss snarest. Vi har 24 timers døgnvakt, og hjelper deg dersom uhellet er ute. Jo tidligere du kontakter oss, jo mindre sjanse for store ødeleggelser. Vi ordner selvsagt også nye avløp / rør dersom du trenger dette.

Vi utfører alle typer rørleggertjenester. Trenger du en rørlegger? Bruk oss i Ryens Rørservice for en god oppfølgning og alltid oppdrag utført til riktig pris og tid. Vi har stor erfaring innenfor alle typer VVS-tjenester.

Hva kan vi hjelpe deg med?

– Vi setter alltid kunden i fokus

– Din rørlegger Sarpsborg:

Våre tjenester

Bilde av gammelt bad som trenger oppgradering / rehabilitering - Rørlegger Sarpsborg - Ryens Rørservice AS
Rehabilitering

Har du et gammelt bad som sårt trenger en oppgradering / rehabilitering? Det er viktig for huset / leiligheten at det ikke blir sprekker og lekkasjer i en gammel baderomsinnredning. Kanskje du også har lyst til å oppgradere badet? Vi fikser drømmebadet ditt.

Bilde av vannbåren gulvarme i nytt hus - Ryens Rørservice AS - Rørlegger Sarpsborg, Fredrikstad
Varmeanlegg

Tenker du på og oppgradere varmeanlegget ditt? Vi kan tilby flotte løsninger med vannbåren varme som er både miljøvennlig, og som sparer deg for strømbruk. Vannet gjenbrukes, og du vil få en jevn strøm av varme over hele delen som bruker dette.

Bilde av sprinkleranlegg - Ryens Rørservice AS - Rørlegger Sarpsborg
Sprinkleranlegg

Vi har lang og bred erfaring med å sette opp sprinkleranlegg for små og mellomstore bedrifter. Vi kan også påta oss oppdrag for stat / kommune. Kontakt oss for en god gjennomgang på hvordan vi kan hjelpe til med å sette opp evt. oppgradere / overhale ekst. sprinkleranlegg

Avløp
Varmtvannsbereder

Vi har mange forskjellige typer varmtvannsberedere. Husk at gamle beredere bruker mye unødvendig strøm. Vi kan oppgradere og bytte ut din gamle bereder med en ny, miljøvennlig og strømsparende bereder!

Rørleggertjenester

Vi utfører alle typer rørleggertjenester. Trenger du en rørlegger? Bruk oss i Ryens Rørservice for en god oppfølgning og alltid oppdrag utført til riktig pris og tid. Vi har stor erfaring innenfor alle typer VVS-tjenester. Husk vi har 24/7 service!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Rørlegger Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Rygge, Ski, Oslo – Ryens Rørservice AS

– Vi setter alltid kunden i fokus